Uppdatering vecka 3

Här kommer en uppdatering hur det har gått med deff och träning föregående vecka. Humöret har inte varit på topp :( Jag blir irriterad för minsta lilla och motivationen sviktar. Vågen pekar dock nedåt... Har gått ner över 3 kg. Så ungefär 1 kg i veckan har det blivit. Vi seglade i helgen, så på fredagskvällen syndade jag på Grinda Wärdshus med en varm- och efterrätt. Alkoholfritt såklart! Denna vecka kommer bli STRIKT och inga undantag med träningen. Snart tänkte jag även uppdatera mina formbilder. Man blir lätt "blind" men visst tror jag mig se att det har hänt en hel del grejer med kroppen.

Fredagens syndmiddag: En ljuvlig röding med puré och annat gott!
Grinda gästhamn.

Hittade en liten sötnos i hagen.

Dagens träning: Utegym

Igår var jag ledig, vilket resulterade i uteträning på "gymmet" i Centralparken. Det är verkligen toppen att de fixat ett utegym här, men trist nog används det allt för sällan. Jag tror inte så många vet att det finns här i Täby... men det var iof en fredagkväll. Så folk sitter väl hemma och fredagsmyser :p
 
Idag gick jag upp med tuppen för att skjutsa min fästman som ska segla Lidingö-runt. Spännande! Han var rätt nervös imorse, stackarn. Frullen är redan uppäten och syrran ligger och snoozar i vår soffa här hemma. Vi ska åka till Västerås idag och fira vår systerdotter som konfirmerar sig. Jag har även lyckats övertala syrran att åka förbi Gymgrossisten och se om de har Walden Farms-såser. Förhoppningsvis hinner vi även springa in på IKEA och köpa fler matlådor. Mycket att göra denna lördag helt enkelt ♥ Kram, J.
 

Veckouppdatering: 77 dagar kvar

I torsdags hade vi HLR och brandutbildning på jobbet. Roligt och givande! Vi fick släcka en konstgjord brand med pulversläckare och öva HLR på dockor. Konferensen fortsatte på en Ålandsfärja där vi fick lunchbuffé = farligt för min diet. Jag syndade lite, men tog endast fisk/skaldjur/sallad och vatten till maten. Varmrätterna såg på tok för feta ut, så det skippade jag direkt. Det blev inte heller någon dessert, så jag kände mig ändå rätt nöjd över mig själv. 

Träningen i sin helhet har gått över förväntan och jag har redan gått ner från 66.9 kg till 65.1 och midjemåttet har sakta börjat röra på sig från 73 cm till 72 cm allt detta under fjuttiga 2 veckor och jag har 77 dagar kvar att leverera. Huvudvärken smyger sig på om jag missar en måltid eller mellanmål, så det gäller att äta regelbundet + dricka en massa vatten (vilket jag inte har varit bra på). Den största utmaningen är när jag ska bort eller blir bortbjuden. Nu på lördag ska min systerdotter konfirmera sig och då blir det smörgåstårta och annat gottigott efter cermonin. Mina planer är att ta med egen matlåda, mellanmål och en celsius :p haha... alla kommer tycka att jag är knäpp! 
 
Denna fredag är jag ledig, så det blir lite cardio och ett styrketräningspass vid utegymet senare idag. Innan dess ska jag träffa min vän Sandra och även hinna fylla på kylskåpet med diverse dietmåsten = KVARG!! Jag önskar er alla en härlig fredag ♥ Kram, J.
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Min träningsresa
Taggar: Rickard Evertsson, Rickardbravo, PT, kostupplägg, träningsschema, träningsprogram, uppföljning, mailsupport, fitness, träningsblogg, mål, kost, träning, träningsmetoder, instagram
Visa fler inlägg