Dagens att-göra lista

Som ni ser har jag en hel del att fixa på min lediga fredag. När vi var i Falun förra helgen upptäckte en av killarna att mina skidzoner var helt olika, därför tänkte jag åka tillbaka till Stadium Outlet i Barkarby och fråga vad de gjort!? Möjligtvis kan det vara därför skidorna kändes så felvallade. Förhoppningsvis fixar de problemet redan idag. Efter det ska jag gå på våffeljärnsjakt. Jag äter sällan våfflor, men man kan ha annan nytta av järnet som t.ex till bananpannkakor. Om jag hittar ett billigt och bra järn blir det nog ett köp!
 
Eftersom jag har bjudit hit lite tjejer på middag imorgon måste jag städa lägenheten och planera inför middagen. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska bjuda på. Eftersom min syster inte äter kött så får det bli något vegetariskt eller med fisk/skaldjur. Tips på meny? Sen blir det lite hemmaträning med min älskade skivstång + egen kroppsvikt innan jag går på mina KLUBBO bord med dekorplasten.
 
Vad har du planerat för aktiviteter idag?
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Att göra lista, to do list, planera, våffeljärn, skidzoner, KLUBBO, IKEA, dekorplast

Första veckan: Hairbell

Nu har jag använt HairBell i en vecka och jag ser faktiskt lite resultat, eller vad tycker ni? Jag har tvättat håret med produkten ungefär varannan dag (mitt hår blir lätt fett). Shampoot löddrar lite och är ganska lättapplicerat medan det känns mer som att balsamet "försvinner" och därav går det åt mer. Jag kommer självklart fortsätta och uppdatera er för varje vecka som går.
 
 
0 kommentarer
publicerat i Skönhet/Mode
Taggar: HairBell, conditioner, balsam, shampo, shampoo, hårväxt, hårtips, resultat, före, efter, bilder

Helgens DIY-uppdrag

I vårt vardagsrum har vi IKEA:s KLUBBO bord framför soffan. Jag börjar tröttna otrooooligt mycket på soffborden så i helgen ska de få sig en liten makeover i form av dekorplast i marmor. Jag tänkte lägga upp ett eget inlägg i DIY-anda, så kika in på bloggen igen fredag/lördag om ni är nyfikna! Min sambo gillar egentligen inte marmor så mycket, men eftersom han ska åka till fjällen över helgen får jag passa på, hihi. Om det inte blir fint så är det ju bara att ta bort plasten, så det är ju inte hela världen. Tror ni det blir bra?
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg