Gott Nytt 2015!

Nu är det inte många timmar kvar till 12-slaget och 2014. Jag välkomnar det nya året med öppna armar! Året som gått har varit otroligt lärorikt på alla sätt och vis. Här kommer en liten återblick av mitt gångna år. 
 
En liten prins föddes, bara några dagar innan 2014 skulle börja. Thor är numera min gudson och det har varit ett sant nöje att följa med på hans "resa" det första året som gått. Nu kan han både gå själv och lärt sig en hel del nya ord. Det är så himla häftigt!! Love u ♥
 
 
Jag tog min efterlängtade examen som Leg. Tandhygienist. Shit vad jag kämpade under 2 års tid, men jag klarade det galant och känner mig riktigt STOLT över mig själv. Nu har jag en provanställning som löper ut i fast anställning i februari och jag utvecklas inom mitt yrke för varje dag som går. Examensdagen är en av de BÄSTA dagarna år 2014, helt klart!
Dagen efter examen drog jag, Sandra och Anna till Motala för att påbörja vår Tjejklassiker. En cykeltur som var både hemsk och extremt givande på alla sätt och vis. Jag kommer ihåg känslan som det var igår och hur stark och stolt jag kände mig vid mållinjen. Yes, i made it!!
 
 
Det blev en härlig sommar med mycket segling. Jag har aldrig varit så brun som då. Tillsammans med Tesse gick jag en seglarkurs och klarade därmed "examen" även där. Första steget till proffsseglare, haha.
Vi var på två bröllop under sommaren 2014. Min kusin Johanna fick sin Jesper & min älskade barndomsvän Sara gick äntligen säga ja till sin Thomas ♥ Mycket kärlek.
 
 
 
Vansbrosimmet. Ett steg närmre Tjejklassikern! Att simma 1 km i iskallt vatten var ingen höjdare, men jag klarade det och var sjukt stolt!
 
 
Firade in hösten med en kräftskiva där jag (faktiskt) var helt nykter. Det går att ha kul utan alkohol gott folk ;)
 
 
Sprang Lidingöloppet fast jag varit sjuk i över 1 vecka. Inte så smart kanske, men blev faktiskt helt frisk efter att ha tagit ut mig så pass mycket. Tyvärr sprang jag inte under timmen (som mitt mål var), men eftersom jag hade varit sjuk och knappt kunnat träna inför detta lopp kändes det ändå som en bra prestation.
 
 
Köpte skidor till Vasaloppet 2015 och har tränat på Nordic Wellness en hel del det gångna året. Jag har lärt mig mer om styrketräning och kommer gå all in på detta nästa år - STARK är det rätta ordet!
 
 
 
Julen firades på Guadeloupe, Karibien. Sen till den största nyheten - Jag har FÖRLOVAT mig ♥ Min fästman (vad konstigt det känns att skriva det, haha) friade högst upp på öns aktiva vulkan och igår var vi och kollade på ringar. Eftersom jag är ganska kräsen så köpte han inga ringar till frieriet. 
 
Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR och hoppas ni fortsätter att följa mig och min blogg hela år 2015! Se till ett fira riktigt ordentligt ikväll, för det kommer jag att göra. Ni är alla underbara ♥
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: nyår, nyårsafton, återblick, 2014, 2015, blogg, träningsblogg, gott nytt år

God fortsättning

Hej alla fina läsare! Hoppas ni haft en riktigt, riktigt god jul och njuter fortfarande av mellandagarna innan det nya året slår in. Jag har haft det helt underbart i värmen och upplevt en semester som jag sent kommer att glömma. Fast det är sjukt kallt här så känns det skönt att vara hemma. Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga ♥ Min träning har gått åt pipsvängen nu under jul och jag har gått upp 2 kilo pga all god buffémat och öl under semestern, men hey... det unnar jag mig själv. Nu är det bara att se framåt och år 2015 kommer bli ett fantastiskt år med mycket träning och andra härligheter. När jag hunnit packa upp och laddat ner alla bilder i datorn så lovar jag er att berätta mer om min resa till Guadeloupe + lite andra "hemligheter".
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Guadeloupe, langley, resort, fort royal, jul, nyår, blogg, resa, semester

Hälsning från paradiset


Eftersom internetuppkopplingen på hotellet och ön är så sjuuukt dålig har jag inte kunnat blogga under vår vistelse här. Jag får helt enkelt blogga om våra upplevelser när vi kommer hem istället. Bilden som ni ser ovan är tagen från vår terass/balkong, underbar utsikt! 

Det har varit lite blandat väder, både regn och solsken, men runt 28-30+ varje dag. Vi har gjort en massa utflykter med hyrbilen första veckan som jag kommer berätta mer om i senare inlägg. Hoppas ni har det bra där borta i Sverige, har det kommit någon snö än? Nu är det inte långt kvar till julafton, så jag får passa på att önska er alla en riktigt God Jul! 


0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Guadeloupe, Karibien, blogg, fort total, internetuppkoppling, langey, resort, semester, total, wi-fi
Visa fler inlägg