Snart dax för Tjejvasan!

Nu på lördag är det dax och SOM vi har längtat (och bävat) för detta lopp! Jag pratar såklart om Tjejvasan. Sista loppet innan jag (och Sandra) har klarat av HELA Tjejklassikern. Wiiehoo!! I lördags försökte vi trotsa slasket och begav oss ut i Täby Konstsnöspår. Det blev inte många varv, men iallafall några. Jag fick upp farten ganska bra och lhöll täten under timmen vi åkte. Nu på fredag är jag ledig och hämtar upp Carro vid 13 tiden innan vi åker vidare mot Mora. Sandra kommer efter med tåget. Eftersom vi har beställt vallning så måste skidorna vara inlämnade senast kl 20. Jag ser verkligen fram emot den här helgen med tjejerna (och flera tusentals andra människor), det kommer bli en rejäl folkfest! Jag har satt 4 timmar som maxtid, men hoppas självklart på att jag kommer åka snabbare än så.
 
Med mina partners in crime ♥ Vad skulle jag göra utan er två?
 
0 kommentarer
publicerat i Min träningsresa
Taggar: Tjejvasan, vasaloppet, längdskidor, längdskidåkning, Mora, Tjejklassikern, vallning, Täby konstsnöspår

Hustankar & planlösning

Jag och min fästman har varit på en massa visningar och är snart redo för att köpa hus. Vi har längtat och suktat i en evighet, men snart kan vår dröm bli till verklighet ♥ I söndags var vi på visning för en nyproduktion. Det blir självklart dyrare än om vi skulle köpa ett äldre hus, men däremot får vi precis som vi vill ha det och slipper renovera och fixa en massa själva (= ändå massa extrakostnader). Tomten är rätt så liten (under 700 m2) och i dagsläget håller vi på att diskutera med byggherren om hur vi kan och får placera huset + garage. Jag ska ringa en annan byggfirma imorgon (som ligger i samma område) och se över deras hus och planlösning.
 
Om vi väljer att köpa det här huset får vi flytta in om 1 år. Allt är såklart inte bestämt ännu, men vi drömmer och planerar för fullt. Tänk om vi blir husägare inom en snar framtid (?) då kommer bloggen innehålla mer hustankar och inredning. Vad säger ni om det?
 
Planlösningen 
0 kommentarer
publicerat i Hem/Inredning
Taggar: hem, inredning, bygga eget, hustankar, husidéer, husplanering, planlösning, planritning, byggherre, nyproduktion, visning, tomt, bygglov

HairBell: före och efter

Nu har jag använt HairBell snart en månad och om jag ska vara helt ärlig ser jag inget resultat, tyvärr. Håret har växt minimalt och den lilla biten som växt är troligen av naturliga orsaker. Jag kommer såklart använda upp produkterna tills det tar slut, men det blir inget nytt köp. Bortkastade pengar! Härdanefter kommer jag lägga upp en före- och efterbild i månaden istället för 1 gång i veckan. Ni andra som testat, har ni fått något resultat?

Visa fler inlägg