Första mötet med förskolebarn

//pic
 
Idag ska vi ha pedodonti i skolan och vårt första "riktiga" möte med förskolebarn. Jag är typ rädd, haha! Skämt och sido, men jag är inte alls van vid att handskas med barn. Detta kommer bli en utmaning, men jag ser ändå fram emot mötet med skräckblandad förtjusning Barn är så "luriga" och man vet inte riktigt vart man har dem, därför är jag "rädd". Det kommer troligen gå hur bra som helst! Vem vet, det kanske slutar med att jag får jobb på en pedodontiavdelning i slutändan... Hur som helst, önska mig gärna lycka till, sen tar jag helg
 
0 kommentarer
publicerat i Livet som student
Taggar: Förskolebarn, pedodonti, tandvård, tandhygienist, tandläkare, pedodontiavdelning, student, KI

Anmäld till Vårruset - Varför inte?

Fick precis en förfrågan av en kompis om jag vlle vara med i Vårruset. "Varför inte?", så nu kommer jag och 5 andra tjejer springa de 5 kilometarna den 26 maj i år! Först hade jag inte tänkt att vara med då det är så många andra lopp att tänka på pga Tjejklassikern, men nu ser jag bara Vårruset som ett bra delmål och en motivation till att börja löpträna på momangen.
 
Jag har löptränat jag en hel del förrut, men under det senaste året nästan igenting alls... Så detta kommer bli en utmaning om jag vill klå min förra tid som jag sprang 2012 (cirka 26 minuter). Då var mitt mål under 30 minuter, vilket jag klarade, så frågan är om jag vågar chansa på 20 minuter denna gång eller ta det säkra före det osäkra och ha ett mål på 25 minuter?! Hmm, vi får se. Såg i kalendern att jag har ett uppsatsseminarium fram till kl 16 den dagen loppet är och startskottet går kl 19. Lite stressigt, men jag borde klara det. Någon mer som ska springa Vårruset i år?
 
 
Bilder från när jag sprang Vårruset 2012 tillsammans med tjejer från mitt dåvarande jobb.
 
 Karta över loppet, lånad från hemsidan.
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Min träningsresa
Taggar: Vårruset, anmälan, kostnad, universitetet, stockholm, maj, 2014, löpträning, löpning, lopp, anmäld, motivation, tjejklassiker, tjejklassikern

Avicii True Tour

 
 
ÄNTLIGEN! På lördag drar jag och Tesse till Tele2 Arena och dansar arslena av oss till Aviciis grymma musik. Sooom jag har längtat ♥ Någon mer som ska dit på lördag? Nu ska jag göra klart mitt skolarbete som ska vara inlämnat senast i morgon. Känns lite underligt att skriva om stress och hur det påverkar parodontiet när jag själv är stressad som faaan Neeej, färdigsnackat för idag... Hoppas allt är bra med mina favvoläsare!
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: Avicii, Truetours, tour, consert, konsert, music, musik, sweden, sverige, 2014, Tele2 Arena, student, stress
Visa fler inlägg