Grattis älskade ängel

Idag skulle min älskade mamma fyllt 59 år. Varje dag tänker jag på henne, påminns om henne och önskar att hon fanns kvar. Tänk vad mycket som skett sedan du gick bort! Du skulle vara så himla stolt över mig och mina framsteg, det vet jag. Speciellt idag Ingen annan kunde glädjas så mycket åt andras framgångar som du. Du ville alla väl och tänkte på alla andra före dig själv. Jag önskar att jag hade din röst inspelad så jag kunde komma ihåg din stämma. Den tynar bort mer och mer, fast jag inte vill. Minnena finns alltid kvar mamma, du kommer alltid finnas i mitt hjärta och är min skyddsängel i vått och torrt. När jag har det svårt tänker jag på dina peppande ord, vad du skulle sagt till mig i den situationen. Det stärker mig ska du veta! Fast du inte finns kvar här och nu så vet jag att du alltid kommer att finnas kvar i mina tankar, oavsett vad som än händer. Ikväll ska jag och Jessica fira dig mamma, för din födelsedag är värd att fira. Grattis min älskade ängel på födelsedagen Din Jenny för alltid!
 
Jag, mamma & syrran en solig dag som denna x-antal år sedan...
 
En kommentar
publicerat i
Taggar: livet, saknad, text, minnen, mamma, födelsedag, ängel, cancer

Sneak Peak

 
Här får ni en liten sneak peak på min (troliga) examensklänning. Älskar den redan! Perfekt till sommaren Nu ska jag ut i det fina vädret på en liten löprunda. Sen väntar det kvällsjobb. Kram på er!
 
En kommentar
publicerat i Skönhet/Mode
Taggar: sommarklänning, blommor, examensklänning, VILA, sommar, festklänning, träningsblogg, löpning

Shopping på Cykloteket.

Passade på att åka till Cykloteket efter dagens tentaskrivning (som för övrigt var hemsk!! Skrivkramp deluxe säger jag bara... Hoppas det gick vägen). Köpte en one size hjälm från scott, handlebar tape till styret och en pump där man ser hur mycket tryck det är i däcken. Har gjort ena handtaget nu, som faktiskt blir riktigt snyggt, men framförallt mer greppvänlig! Däcken och pumpen har jag försökt mig på, men verkar göra fel på något sätt, så jag får vänta tills sambon kommer hem från jobbet. Så snart kan jag inviga cykeln... måste bara justera sadel och styret innan jag kör en premiärtur. Ska bli spännande att cykla på en riktig racer!
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Min träningsresa
Taggar: vätternrundan, tjejklassiker, klassiker, racer, cykel, scott, hjälm, cykloteket, handlebar tape, pump, hjälpmedel, tjejvättern
Visa fler inlägg