Spooky Halloween Makeup

 
Ni som följer mig på Instagram har redan sett min inspo-bild inför kvällens Halloweenfest. Jag funderar på att åka och köpa lite färg och läskiga linser efter jobbet och försöka mig på något liknande. Ska du också på fest ikväll eller på lördag, vad kommer du klä ut dig till? Happy Halloween ♥
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Spooky, halloween, costume, makeup, skeleton, döskalle, zombie, bones, bone, scary, inspo

Veckans planerade träning

Träningen går framåt och jag försöker gymma minst 3ggr/veckan nu. Denna vecka kommer troligen se ut såhär:
 
MÅNDAG: Överkropp + mage
TISDAG: Underkropp + mage
ONSDAG: Överkropp + mage
TORSDAG: Vilodag
FREDAG: Hemmaträning (ben/rumpa)
LÖRDAG: Vilodag alt PW/Jogg
SÖNDAG: Vilodag alt PW/Jogg
 
Idag efter jobbet gick jag direkt till Nordic Wellness och körde ett överkroppspass. Avslutar som sagt alltid med lite magövningar då jag vill fokusera på dessa muskler. Funderar på att lägga mer vikt på rumpa/ben också då det är den kroppsdelen som jag "lägger på" mig lättast. Jag använder appen Full Fitness som jag skapat egna träningsprogram i. Sjukt bra!
 
Efter träningen åkte jag till XXL för att se om de fått in en skivstång som jag tänkte köpa för att kunna göra lite träning hemma. Tanken är att försöka träna rumpa/ben oftare, fast hemma. Någon som har en X-erfit Pump Set redan?
0 kommentarer
publicerat i Min träningsresa
Taggar: Fitness, full fitness, app, XXL, gym, nordic wellness, x-erfit, pump set, skivstång, vilodag, rumpa, ben, överkropp, underkropp, PW, jogg

DIY: Dekorplast på macbook

Du behöver: En dator, sax, litet rakblad, linjal/måttband, dekorplast och tålamod.

Jag köpte dekorplasten/kontaktplasten på Panduro i marmormönster. Ser faktiskt väldigt verklighetstroget ut. En rulle innehåller 2 meter. Mät ut hur stor bit du behöver och var sedan noga att dra dekorplasten med något platt (jag använde ett plastkort ur plånboken) så att det inte bildas några luftbubblor. Detta var rätt svårt och tog ett tag innan det blev bra. När plasten är på plats skär du försiktigt ut "äpplet" med ett litet rakblad eller dylikt. Sen har du ett snygg macbook täckt av "marmor" :)

Jag köpte två rullar, då kommer definitivt prova att dekorera andra ting med marmorplasten. Vad tycker ni ska bli mitt nästa projekt?


3 kommentarer
publicerat i Hem/Inredning
Taggar: DIY, Mac, dekorplast, inredning, kontaktplast, kontaktplasten, macbook, pyssel, skapa
Visa fler inlägg