Fuck Lagom - Aldrig Vila

 
Igår hämtade jag ut mitt efterlängtade paket från MMSports ♥ Jag beställde det sjukt snygga "fuck lagom-linnet" och en provpåse av Body Science Caseinpulver (80% protein, 5% kolhydrater, 1% fett) i smaken päronsplitt. Det är ju underbart att man nu kan beställa portionspåsar och "prova på" smakerna innan det är dags att köpa på sig ett helt kilo. Love it!! Passade även på att köpa hem två Celsius i favoritsmaken cola, mums! Vilken är din favoritsmak?
 
 
0 kommentarer
publicerat i Min träningsresa
Taggar: Celsius, Cola, Body science, MMsports, protein, päronsplitt, casein, pulver, kolhydrater, fett, vassleprotein, fuck, lagom, linne, crown, gold, guld, träningskläder

Äventyr, jordgubbar & PoleDance

 
Jag tänkte visa er lite "box-presenter" jag fick på min 25 årsfest :) Av min klasskompis Christoffer fick jag boxen från The Body Shop med en massa fint innehåll med lukt av jordgubb - Tack! Av mina äldsta vänner + syster fick jag en smartbox "Äventyr för två" vilket ska bli superkul, dock har jag inte bestämt mig för vad jag ska välja för aktivitet än. Det finns huuuur mycket roligt som helst ju!!!
 
Och sist men inte minst hade mina toktjejer köpt PoleDance i 60 min till mig, haha hur ska detta gå? Men jag ser verkligen fram emot att prova på denna träningsform och Sandra har lovat att följa med mig ;) Nu måste jag köpa hotpants eller korta cykelbyxor då det rekommenderades i beskrivningen. Spännande!
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: presenter, 25 år, poledancing, smartbox, äventyr, the body shop, jordgubb, strawberry

Camotights & casall-linne

 
Jag ÄLSKAR mina nya träningskläder som jag fick i födelsedagspresent ♥ Tightsen från Better Bodies har jag önskat mig en längre tid och äntligen är de mina. Tyvärr är de rätt låga i midjan, men det funkar om man har ett lite längre linne till som det på bilden. Nu blir det städning - sen träning!
 
Visa fler inlägg