Biffen

Hej ni fina! Nu börjar det närma sig sluttampen av detta "träningsexperiment" och jag kan ärligt säga att jag ALDRIG varit i sån god form som nu! Hårt slit ger resultat och jag är riktigt stolt över mig själv och min vilja av stål. Tyvärr kommer jag inte kunna fullfölja träningsresan då jag går på semester imorgon och kommer segla 3 veckor framöver = inget gym! Jag kommer troligen öka en del i vikt och få mindre synliga muskler, men det kommer jag ta igen under höst/vinter. Sommaren 2016 kommer jag vara i en ÄNNU bättre form... Imorgon tänkte jag fråga sambon om han kan ta nya formbilder på mig, det var ju ett tag sedan sist. Vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen, men på Instagram @byjennys lägger jag upp nya bilder titt som tätt. Följ mig där också så blir jag superglad :) Godnatt folket, måste ha min skönhetssömn för att orka med sista jobbpasset innan semestern. 

33 grader sol

Hej, hoppas allt är bra med er! Nu är ÄNTLIGEN sommaren här på riktigt! Tyvärr måste jag sitta inne och skrapa tandsten till v.29 innan jag får semester, så jag hoppas verkligen värmen håller i sig. Idag invigde jag mitt nya linne från Stadium som jag fyndade på barnavdelningen (största storleken) för fjuttiga 149:- Ett riktigt kap!
 
Senare på kvällen påbörjade jag mitt projekt - Fläderchampagne - som jag haft i tankarna en längre tid. Nu är all fläderblom slagit ut så passade jag på att plocka en hel plastkasse blomster påvägen hem från jobbet. Visst låter fläderchampagne himmelskt? Jag hoppas verkligen att det blir bubblor. Satsen ska stå ett dygn innan jag tappar upp det på flaskor. Lovar att skriva ut receptet här i bloggen om jag lyckas med "champagnen". Kram J
 
Visa fler inlägg