Mina träningsmål för 2015

Jag känner i hela kroppen att detta kommer bli mitt bästa träningsår någonsin! Motivationen är på topp och jag vill inget hellre än att utvecklas. Träning för mig är ren och skär lycka ♥ Visst är det jobbigt att pallra sig till gymmet ibland (vem tycker inte det?) men känslan efteråt är oslagbar.
 
Vad har jag då för mål? Jo, mitt första delmål detta året har varit att börja gymma minst 3-4 ggr/vecka efter jobbet. Det andra delmålet är att klara sista delen av Tjejklassikern - Tjejvasan. Just nu ligger jag i hårdträning inför detta och loppet kommer verkligen bli en utmaning. Jag har inte åkt skidor sedan 2007 och längdskidor kom jag inte ens ihåg när jag stod på ett par sist. Tekniken går framåt, nästa steg är backar. På vardagarna tränar jag alltså på gym (Nordic Wellness) och på helgen/lediga dagar blir det längdskidåkning. Lördagar är min "unnardag" där jag får äta/dricka något lite onyttigare, alla övriga dagar försöker jag hålla mig under 1541 kcal/dag.
 
Skidåkningen och gymmet går hand i hand då jag måste bygga både styrka och uthållighet. Svenskt Kosttillskott har hjälpt mig väldigt mycket genom deras grymma träningsupplägg, artiklar & recept. Jag har fått en massa tips därifrån. Snart är mitt proteinpulver slut, så jag funderar på att köpa ett nytt från deras hemsida. De har en mängd olika kosttillskott men även kläder och andra tillbehör som jag suktar efter. Eftersom jag har känslig mage (IBS) så äter jag helst laktos & glutenfritt, därför har jag spanat in två produkter som verkar intressanta → proteinpannkakor & protein mousse. 
Förövrigt är jag med i en tävling som Svenskt Kosttillskott anordnar, så jag skulle bli överlycklig om ni vill rösta på mig så mycket ni bara orkar. Klicka på länken här nedan för att rösta på mitt bidrag ↓
 
 
#1 - - Ida:

Röstat! Lycka till :)

#2 - - A:

Röstat.

#3 - - Hej!:

Nu har jag röstat ;)

#4 - - Anonym:

Bra inlägg.
Lycka till!

#5 - - Anonym:

Hoppas du vinner! Lycka till